Afbraakwerken
U kunt bij ons terecht voor kleine afbraakwerken zoals onder meer :
Carports | Tuinhuizen | Bijgebouwen | Alleenstaande huizen | Binnenhuis afbraken | Opritten en terrassen

Hier werden de oude terrassen uitgebroken en een waterput gestoken. De fundering werd gedolven voor de uitbreiding van de woning en alles werd klaargemaakt voor het nieuwe te plaatsen terras. Langs de woning en ter hoogte van het nieuwe terras werd een laag betonpuin opgevoerd om een verharde ondergrond te hebben voor verder verloop van de verbouwingen aan het huis. Deze worden later gebruikt voor de fundering.

 

In dit project hebben we een vloer uitgebroken tot de door de klant gewenste diepte. De schoorsteen werd afgebroken om plaats te maken voor een nieuwe.

 

Hier werd de veranda afgebroken voor het plaatsen van een eiken overdek. Het oude terras werd afgebroken en afgegraven tot 0,35m onder vloerpas, zodat een nieuw terras kon worden aangelegd. De kelder werd afgebroken, opgevoerd met mengpuin en er werd een betonplateau opgegoten. Daarna werd er een verhoogd houten terras en carport op geplaatst.
Resultaat: zie Werf Brugge bij Tuinaanleg en totaalprojecten.

 

Hier werden alle sparrenbomen gerooid en de hele tuin afgegraven. Het bijgebouw werd afgebroken en de bestaande vloer en terras werden uitgebroken.

 

Hier hebben we alle struiken en bomen gerooid, alles afgebroken, afgegraven en opgevoerd met zeezand voor een mooie afwerking.